Coronaproof zomeraanbod Genk

‘Omwille van corona kunnen de O-parade en de kermis kunnen tot grote spijt van vele Genkenaren niet doorgaan dit jaar. De cijfers laten dit niet toe en volksgezondheid primeert voor ons in elk geval. Toch moeten we durven vooruitkijken. Ik vroeg het stadsbestuur of er achter de schermen al voorbereidingen op een corona-proof zomer worden gemaakt. Onze stad heeft een werkgroep opgericht voor het opzetten van alternatieve zomeracties die passen binnen de op dat moment geldende maatregelen. De werkgroep geeft de stad de mogelijkheid om snel te kunnen schakelen naargelang de epidemiologische situatie. Op die manier kan er een breed en veilig aanbod voorzien worden voor de Genkenaren en de bezoekers aan Genk. Iedereen terrast geldt hierbij als overkoepelend concept dat zal doorgaan van 1 juni tot 30 september. Daarnaast wordt er ook ingezet op de uitwerking van sfeerstraten in het centrum en wordt er ook specifiek gedacht aan beleving gericht naar onze jongeren zodat zij tijdens de zomer ook een plek hebben waar ze kunnen genieten van activiteiten.’

Deel dit bericht:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u graag updates ontvangen? Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo krijgt u maandelijks uw dosis nieuws en hoeft u niets van mijn acties te missen!

Gerelateerde berichten

Artikel De Specialist: “Regeling derdebetaler sterker promoten”

Cd&v-Kamerlid Nawal Farih pleit voor totaalverbod op lachgas naar Nederlands voorbeeld

CD&V wil specifiek zorgbeleid voor jonge kankerpatiënten

Tekort aan broodnodige medicijnen dreigt voor diabetici- cd&v trekt aan alarmbel

Nawal Farih in De Morgen: “Verplichte vaccinatie blijft ons laatste redmiddel om aan die groepsimmuniteit te geraken”

Nawal Farih in Knack: “Patiënten en onze gezondheidszorg betalen zich onnodig blauw aan medicijnen die goedkoper konden zijn”

Wees altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.